WALKING ON THE SAME EARTH AS YOU: Adi Tudose

9 - 12 November 2020
Overview

Adi Tudose (b. 1987, Bucharest) is an artist-photographer based in Bucharest. After graduating The National University of Theatre and Film, he further explored his artistic discipline in Milano, New York, London and Paris.

Starting from a second lasting scene, unpredictable to the eye, Adi Tudose creates a cohesive composition, placing the sense of order and harmony in a common situation and comfort the human subconscious seeking unity. What is fascinating about Tudose's technique lays in this ability to display a beautiful harmony of content and form in a simple and direct method of representation.

Installation Views
Works
Press release

Avem plăcerea de a vă invita la expoziția artistului fotograf Adi Tudose - UMBLÂND PE ACELAȘI PĂMÂNT CA TINE.


Expoziția face parte din proiectul omonim, proiect ce documentează vizual și audio comunitatea oamenilor afectați de nanism, intenția artistului fiind aceea de a formula un mesaj către publicul larg și către autorități din partea acestei comunități, adeseori dezavantajată în toate aspectele vieții cotidiene.

„UMBLÂND PE ACELAȘI PĂMÂNT CA TINE" este despre oamenii care „cresc mic", despre diversitate, despre acceptare și incluziune, despre frumusețe și încredere în sine, despre respect și empatie.


Colaj audio realizat de Anna Florea și Șerban Ilicevici


Expoziția este organizată de Galeria MOBIUS, în parteneriat cu Asociația Oamenilor Mici, și face parte din proiectul "Umblând pe același pământ cu tine", co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.


Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsibilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.