Festivalul DIPLOMA deschide apelul pentru DIPLOMA 2021: Până pe 16 iulie absolvenții promoției 2021 își pot înscrie lucrarea de diplomă online

1 - 16 July 2021

Festivalul DIPLOMA deschide apelul pentru proiecte realizate de noua generație de artiști, arhitecți și designeri, absolvenți ai promoției 2021, ce urmează să facă parte din expoziția anuală DIPLOMA în perioada 8 – 17 octombrie 2021, în București.
DIPLOMA continuă și anul acesta tradiția de a prezenta cele mai bune lucrări de diplomă ale viitoarei generații de artiști și creativi, absolvenți ai tuturor facultăților vocațional-creative din România, cu obiectivul de a identifica și promova potențialul artistic de care noile generații dau dovadă.
Până pe 16 iulie, absolvenții promoției 2021 își pot înscrie lucrarea de diplomă online, iar cele mai bune proiecte vor fi expuse, prezentate și promovate în cadrul ediției de anul acesta a festivalului, care va avea loc în perioada 08 - 17 octombrie 2021, în București.
Evaluarea și selecția proiectelor înscrise va fi făcută și în acest an de un board creativ format din peste 45 de profesioniști consacrați în industrii creative și arte vizuale, de la designeri, artiști, manageri culturali, galeriști, arhitecți și curatori. 
În cele șapte ediții de până acum, DIPLOMA s-a impus ca un susținător al creativilor români la început de drum, oferindu-le acestora vizibilitate și deschidere atât în fața specialiștilor din industrie, cât și în fața pasionaților de artă. Încă de la prima ediție, DIPLOMA a reprezentat puntea de legătură a fiecărei noi generații de artiști cu
publicului larg, atât prin expoziția centrală, cât și prin evenimente conexe.