Roman Tolici - Milestones Editions: A project by Qreator by IQOS & MOBIUS

6 - 23 May 2021
Qreator by IQOS & MOBIUS au plăcerea de a anunța deschiderea expoziției ROMAN TOLICI - MILESTONES EDITIONS, un itinerariu vizual ce cuprinde ediții, în serii limitate, ale câtorva dintre cele mai cunoscute lucrări ale artistului. Create în ultimele două decenii, lucrările fac parte din colecții private și muzeale. Momentul marchează prima expoziție de ediții realizate după lucrări originale din seriile Dark Matter, Simvlacrvm, Blood, 10 (Honey), Action, Park.
 
Pe data de 6 mai vă invităm la vernisajul online al expoziției pe site-ul www.qreator.ro și pe pagina de Facebook Mobius Gallery.
În seara vernisajului, vei putea urmări turul virtual al expoziției și interviul cu Roman Tolici, realizat de Mitoș Micleușanu, om de radio, muzician, scriitor, artist și fotograf.
 
Expoziția poate fi vizitată în perioada 7 – 23 mai, la Qreator by IQOS, Aviatorilor 8A!
Luni – Vineri: 09:00 – 20:00
Sâmbătă – Duminică: 10:00 - 21:00
 
 
Mai multe informații despre expoziție puteți afla de pe paginile de social media ale Qreator by IQOS și Mobius Gallery.
Qreator by IQOS:
Website: www.qreator.ro
Mobius Gallery:
Facebook: 
www.facebook.com/mobius.contemporaryartgallery
 
 
*Expoziția este organizată ținând cont de distanțarea socială și de toate regulile și recomandările valabile în prezent. Accesul pentru vizitare este dedicat exclusiv persoanelor 18+ și se face ținând cont de capacitatea maximă a spațiului, în care vor fi admise maximum 40 de persoane concomitent. Accesul va fi permis doar în condițiile purtării măștii de protecție, care trebuie să acopere gura și nasul pe toată durata vizitei și dacă (după măsurarea noncontact a temperaturii) vizitatorii au o temperatură sub 37.3 °C