Mobius Art Talks VI: Monica Jitariuc

19 April 2019

Mobius Gallery are plăcerea de a vă invita la un nou episod Mobius Art Talks. Invitata acestei ediții va lectura expoziția artistului lituanian Karolis Strautniekas și ne va vorbi despre puterea imaginii.

'De pe pereţii peşterilor pe pereţii facebook-ului, de la animale şi zei la emoticoane şi meme-uri, imaginea a fascinat, a comunicat, a manipulat sau a construit/dărâmat lumi de tot felul. Homo Videns este poluat cu informaţie vizuală şi pe mine m-au preocupat mereu sistemele de navigare prin marea asta densă de imagini. Suntem azi ceea ce vedem şi, clar, vedem ceea ce suntem. Hai să vorbim vineri despre asta. Funny, nu? Să vorbim despre imagini e cam ca şi cum am dansa despre poezie. Adică, mişto:).' (Monica Jitariuc)

Monica Jitariuc este expert în comunicare integrată și specializată în social media. A început făcând PR instituțional la Ministerul Apărării Naționale. A lucrat apoi în advertising, marketing, comunicare internă și PR. În prezent, lucrează la MSLThe Practice. Este educator social media și trainer. Predă cursul de social media afterwork de la Dalles Go. Este studentă în ultimul an la masteratul de Studii Vizuale și Societate, la SNSPA. Este preocupată de noile tehnologii și impactul lor asupra tuturor aspectelor vieții noastre.
Susține inițiativele de luptă împotriva violenței domestice și pe cele care pot schimba în bine viața fetelor din România.

 

O puteți găsi și urmări în social media:
www.linkedin.com/MonicaJitariuc
www.facebook.com/MonicaJitariuc www.instagram.com/MonicaJitariuc
www.twitter.com/MonicaJitariuc
www.pinterest.com/MonicaJitariuc
www.monicatariuc.ro